Cursurile noastre

Academia de muzică bună

Fiecare dintre noi este unic. Are propriul stil, propriul ritm de învățare și propria direcție în care se îndreaptă. Și la fel sunt și cursurile noastre: individuale, pentru a permite fiecărui elev să-și dezvolte propriul stil, într-un ritm confortabil.

Trainerii Academiei Soundbox sunt fiecare specializați pe un anumit instrument, având experiență atât în domeniul lor, cât și în pedagogie – știu cum să se plieze pe nevoile fiecărui elev în parte, astfel încât cursurile să fie deopotrivă educative și distractive.  Acestea au loc pe toata perioada anului, iar înscrierile se pot face oricând.

În plus, știm cât este de important să ținem pasul cu vremurile, așa că punem accent în special pe muzica modernă, având în dotare instrumente pop-rock de ultimă oră. Alege-l pe cel care ți se potrivește:

Cursuri de pian

Care este secretul unei melodii armonioase? Înscrie-te la cursurile de pian și vei afla. Fie că vrei să-ți acompaniezi vocea ta ori a altora sau ai o afinitate pentru clape, hai să vezi ce poate să facă un pian ca să-ți dai apoi seama ce poți face tu cu el. Asta ca să nu mai punem la socoteală că, potrivit studiilor, cântatul la pian îți ridică IQ-ul cu 7 puncte 😉 La noi vei exersa pe piane electrice Kawai, clape Korg PA700 și Casio.

Cursuri de tobe

Ne plac senzațiile tari și de aceea o să studiem mereu pe tobe adevărate, acustice: Tama Superstar, Mapex Armory, Pearl Session Studio. Încă de la prima lecție băgăm la bătaie tot setul, pentru ca tu să ai ocazia să înveți în același timp ritmuri, fill-uri, tehnica de mână și de picior, să înțelegi notele și modul de funcționare a sistemului, să folosesti metronomul. Vom „bate” împreună melodiile tale preferate și poți chiar să închiriezi de la noi un set de tobe electronice (Roland) pentru a studia în paralel și acasă, dacă vecinii îți împărtășesc pasiunea.

Cursuri de chitară

Se studiază atât pe chitare acustice, cât și electrice: Fender, Epiphone, Aria Pro II (cu amplificatoare Boss Nextone Artist, Fender Mustang, Roland Cube). În funcție de nivelul tău, la noi înveți de la cum să ții chitara în mână ori cum găsești gamele pe griful chitării, până la cum se formează acordurile și chiar cum să improvizezi pe ritmuri de jazz, solo blues ori funk. Iar dacă-ți place rock-ul, avem amplificatoare, efecte de chitară și libertate la butonul de volum.

Cursuri de chitară bass

Nu toată lumea știe că bass-ul este, de fapt, cel care te face să dansezi. Dacă ești atras deopotrivă de ritmică și armonie și întelegi că bass-ului îi stă bine cu toba mare, vino să cunoști profunzimea acestui instrument puternic. Vom studia principiile de bază ale acompaniamentului, relația cu ritmul de tobe, poziții, game, armonii, tehnici specifice și, bineînțeles, melodiile favorite. Toate pe un Warwick cu cu amplificatoare Ampeg si Markbass.

Cursuri de canto

Cursurile de voce au la bază principiile Tehnicii Vocale Complete, ce abordează toate genurile muzicale contemporane (de la pop, rock, jazz la R&B, folk sau soul). Se studiază inclusiv efecte vocale, cum ar fi ornamentații, vocal breaks, efecte rock, whistle notes ori vibrato. Sub îndrumarea noastră, vei desluși pas cu pas tainele unui cântat sănătos, indiferent de genul muzical ales ori stilul tău de a cânta. La noi, vocea ta va fi pusă în valoare de microfoanele Shure.

Înscrie-te la cursuri

Academia de muzica Soundbox

    politica de prelucrare a datelor personale

    © 2021 Soundbox SRL,  toate drepturile rezervate. vizibil.eu