Când cuvintele nu sunt de ajuns

Muzica va vorbi în locul tău

Când nu știi în ce direcție să o iei, lasă muzica să te poarte în locuri în care spiritul și gândul tău nu au ajuns încă.

Nu împlinisem încă 16 ani când aceste vorbe mi-au răsunat în cap și m-am apucat de muzică – mai exact tobe. Iar de atunci, cu fiecare beat care-mi făcea inima să tresalte, cu fiecare ton care îmi gâdila auzul mi-am dat seama ca asta este nu doar ceea ce îmi doresc pentru mine, ci și pentru cei din jurul meu: acea satisfacție, acel sentiment de împlinire pe care îl obții atunci când constați că magia iese chiar din mâinile tale.

Și pentru că devenisem una cu tobele, în 2016 am hotărât să-mi amenajez propria sală de studiu, iar un an mai târziu predam deja primele cursuri celor interesați să studieze acest instrument fantastic. În scurt timp, sala a devenit neîncăpătoare, așa că am mai amenajat încă 2, dându-mi seama că brașovenii au o nevoie acută de a face ceva pentru ei, pentru sufletul lor. În cei 5 ani de existență, multe trupe au găsit aici locul ideal pentru repetitii, membri noi și chiar au prins contur trupe noi.

Pentru că muzica este mai mult decât relaxare sau distracție – mai ales când o creezi chiar tu, cu mâinile sau glasul tău.

Zoltan Rapolti, fondator Academia Soundbox

Academia Soundbox

prima școală integrată de muzică din Brașov

Ai peste 7 ani?

Esti binevenit la Soundbox,

prima școală integrată de muzică din Brașov, cu 5 instrumente de studiu. Este locul în care, indiferent de vârstă, vei găsi hrana potrivită sufletului tău. Pentru că la noi vei da nu doar de un spațiu dotat cu instrumente și tehnologie de ultimă generație achiziționate în baza unui proiect european, ci și de un loc în care poți în același timp să-ți descoperi talentul, să dezvolți un hobby sau chiar să faci performanță.

Și pentru că muzica este, practic, vocea sentimentelor, nu ai cum să fii prea tânăr sau prea bătrân pentru ea. Astfel, oricine are peste 7 ani este binevenit la Soundbox. Vom contribui împreună la dezvoltarea muzicii produse în Brașov, îi vom ajuta pe copii și tineri să descopere frumusețea muzicii (contribuind, astfel, și la dezvoltarea unor calități precum responsabilitatea, perseverența, disciplina și implicarea), iar pe cei trecuți de prima tinerețe să se redescopere, să se relaxeze, să se autovalorifice și, măcar pentru câteva ore, să uite de problemele de zi cu zi.

Academia Soundbox a fost gândită ca o școală modernă de muzică, de tip occidental – atât ca mod de lucru, cât și ca nivel de implicare a cursanților. Pentru că ei vor decide atât ce genuri muzicale studiază, precum și cât o vor face, în funcție de timpul pe care îl au la dispoziție, nivelul la care sunt și obiectivele pe care și le-au stabilit.

Sediul nostru este unul modern amenajat, cele 3 săli de curs fiind tratate acustic pentru a obține o calitate înaltă a sunetului. Toate sunt dotate cu aer condiționat și aparate de purificare a  aerului.

ARGUS

sprijinirea infiintării şi dezvoltării de intreprinderi sociale  in regiunile Nord-Vest, Vest şi Centru (POCU/449/4/16/128025)

Proiect cofinanțat din FSE prin Programul Operațional – Capital Uman 2014-2020

Investim în dezvoltare durabilă

Denumire Beneficiar

SC Soundbox Music SRL

Nr. Contract subvenţie:

390/23.02.2021

© 2021 Soundbox SRL,  toate drepturile rezervate. vizibil.eu