Academia de muzică

Soundbox

Noi, aici, la Soundbox Academy, știm cât de mult înseamnă să ți se întindă o mână de ajutor atunci când ai nevoie de ea. Și mai știm că unul dintre hopurile pe care societatea noastră îl are de trecut este cel al copiilor ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate, copii care de multe ori ajung să se simtă abandonați și să se lase influențați de anturaje nepotrivite tocmai pentru a-și satisface nevoia de apartenență la un grup. 

Pentru a veni în sprijinul lor, am hotărât să organizăm cursuri gratuite de grup pentru acești tineri cărora le este poate dificil să-și găsească locul în societate, neavându-i pe cei mari alături, ca să-i îndrume.

Așadar, dacă și tu ești în această situație sau cunoști pe cineva, nu ezita să ne dai un semn. Vom face tot posibilul să te ajutăm să te simți dorit și valoros făcând parte dintr-o comunitate nu doar prin cursurile de muzică, dar și prin integrarea în formații, participarea la spectacole sau chiar transmiterea cursurilor în direct pentru părinți, astfel încât să te poată vedea la repetiții. Mai mult decât atât, ai și posibilitatea de a primi instrumente acasă, pentru a repeta mai mult.

Scrie-ne

    politica de prelucrare a datelor personale

    © 2021 Soundbox SRL,  toate drepturile rezervate. vizibil.eu